S’analitzaran els canvis normatius i tendències en matèria de contractació pública.

 

Els dies 12 i 13 de setembre se celebrarà el 5è Curs d’Estiu de CONFEBUS sota el títol “Contractació Pública de la Mobilitat”. El mateix s’organitza en col·laboració amb la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, al Palau de la Magdalena de Santander.

El curs serà el lloc de trobada per a la posada al dia de les principals novetats sobre la contractació pública dels serveis de transport de viatgers per carretera. Així mateix, s’abordaran específicament les noves tècniques per al disseny dels mapes de concessions, els canvis normatius i tendències en matèria de contractació pública.

L’entorn i la configuració del curs vol facilitar l’enriquiment acadèmic i personal dels conferenciants i alumnes. Gairebé 20 ponents, entre Administració, polítics, catedràtics, periodistes, experts, etc., exposaran les matèries de més actualitat en el sector en diverses taules, que s’estructuraran en un format de conferència i debat. Això permetrà la participació directa d’assistents i ponents.

Es pot accedir aquí al PROGRAMA provisional i en el següent enllaç a la FITXA D’INSCRIPCIÓ, que tenen com a data límit el 9 de setembre. La quota d’assistència és de 250 euros per persona, i inclou el dinar del dia 12 de setembre.

X