• La línia de bus exprés.cat e18 opera una nova expedició cap a Barcelona, amb parada a Gelida.

L’empresa prestadora Hillsa, conjuntament amb el Departament de Territori, posa en funcionament una nova expedició a partir del dilluns 15 de maig, per al servei d’autobús entre l’Alt Penedès i Barcelona. Es tracta de la línia de bus interurbana Sant Llorenç d’Hortons-Gelida-Barcelona, ara amb un total de 14 expedicions per sentit.

Així mateix, l’exprés.cat e18 incorpora una nova sortida d’anada des de Sant Sadurní a les 6:30 h i s’aturarà a Gelida a les 6:50 h, a la parada de l’Estació de Rodalies. D’aquesta manera, es vol donar resposta a l’increment de la demanda detectat en hora punta en els desplaçaments a Barcelona. Serà la segona expedició de l’e18 que farà aturada Gelida.

Aquesta adequació suposa una oferta d’un autobús per sentit a cada hora per anar o tornar de Barcelona. Així, es cobreixen les sol·licituds rebudes a la zona, especialment per part de l’Ajuntament de Gelida.

El servei de bus Alt Penedès – Barcelona va registrar l’any 2022 un total de 280.579 viatgers. És a dir, un 25% més de viatgers que l’any 2021 i un increment de l’11% respecte al 2019, abans de la pandèmia.

 

Foto: Hillsa

X