• El sistema integra línies dels operadors Sagalés, TUS i Hillsa, amb servei de bus a la província de Barcelona.

La T-mobilitat incorpora a partir d’aquesta setmana una part molt significativa de la xarxa d’autobusos de les 6 corones de l’ATM de Barcelona que restaven per integrar en el nou sistema de validació. Es tracta d’un paquet amb més de 170 línies d’autobusos de Sagalés que presten serveis tant interurbans com serveis de busos urbans de tota la província de Barcelona.

Sagalés comença a integrar-se en la T-mobilitat a través de les diferents explotacions del grup empresarial. Així, s’inclouen una cinquantena de línies interurbanes que recorren el Vallès Oriental; diverses línies interurbanes que connecten el Maresme i el Vallès amb Barcelona; vuit línies del transport urbà del municipi de Manresa; més de trenta línies de l’entorn del Bages i el Berguedà; dotze línies del municipi de Granollers i la seva conurbació.

D’altra banda, una vintena de línies de Transports Urbans de Sabadell (TUS) s’incorporen al nou sistema de validació, de manera que la ciutadania sabadellenca podrà viatjar amb la nova targeta o el mòbil en els seus autobusos urbans i fer transbordaments a Rodalies, Ferrocarrils i altres línies de bus ja integrades.

Així mateix, també s’incorpora un nou grup de línies interurbanes operades per Hillsa, que recorren les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Llobregat i l’Anoia, així com els serveis urbans de Gelida i Sant Esteve Sesrovires.

Aquestes incorporacions suposen un desplegament de la T-mobilitat en la xarxa de bus de les 6 corones de l’ATM de Barcelona prop del 90%. El percentatge restant d’explotacions de busos tenen tecnologies diferents que han requerit adaptacions ad hoc del sistema T-mobilitat i, per això, es produiran durant les properes setmanes.

En cas de necessitat, la T-mobilitat disposa de diversos canals d’atenció a la ciutadania per resoldre dubtes i incidències, com son les xarxes socials, el telèfon gratuït 900 928 900 i el Centre T-Mobilitat.

Finalment, es recorda que totes les persones, a partir de l’edat de 6 anys, estan obligades a l’ús de la mascareta dins dels vehicles de transport públic.

Foto: ATM Barcelona

X