• El nou sistema entra en funcionament a Rubí, als busos urbans del Masnou, Premià de Mar i Vilassar de Mar-Cabrera, i a desenes de línies interurbanes del Maresme i el Vallès Occidental.

Més d’una quarantena de línies d’autobusos urbans i interurbans incorporen aquesta setmana la validació amb la T-mobilitat, Aquest és un nou pas, després de completar la incorporació de dels autobusos urbans de Martorell, Mataró, Terrassa i Vallirana, el mes de setembre.

La integració d’aquesta setmana incorpora les primeres línies de busos interurbans de fora de l’àrea metropolitana, de tres companyies de transports diferents:

  • Moventis-Empresa Casas: una vintena de línies que presten servei al Maresme, incloses les línies Exprés.cat e11.1 i e11.2.
  • Moventis-La Vallesana: una desena de línies interurbanes que operen en l’àrea de Sabadell i Terrassa.
  • Moventis-Autocars Pujol: 2 línies interurbanes que cobreixen els recorreguts entre Santa Susanna, Malgrat de Mar i Palafolls.

D’altra banda, també entren en funcionament amb la T-mobilitat les línies urbanes del servei municipal de Rubí, Rubí Bus, operades pel Grup Avanza.

En aquesta fase, també s’incorporen les línies urbanes del Masnou, Vilassar de Mar-Cabrera de Mar i Premià de Mar, operades per Casas.

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023.

En cas de necessitat, la T-mobilitat disposa de diversos canals d’atenció a la ciutadania per resoldre dubtes i incidències, com son les xarxes socials, el telèfon gratuït 900 928 900 i el Centre T-Mobilitat.

Finalment, es recorda que totes les persones, a partir de l’edat de 6 anys, estan obligades a l’ús de la mascareta dins dels vehicles de transport públic.

Foto: ATM 

 

X