Es celebrarà del 16 al 22 de setembre amb el lema de la Setmana és “Camina amb nosaltres!”  

 

FECAV s’ha adherit un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat, que es celebrarà del 16 al 22 de setembre.  Aquest any el lema de la Setmana és “Camina amb nosaltres!” i el tema general és “Caminar i pedalar de forma segura”. Les empreses, entitats i administracions poden adherir-se a la mateixa a través de la web que ha habilitat el Departament de Territori i Sostenibilitat, que és qui coordina la Setmana Europea de la Mobilitat a Catalunya. 

Per altra banda, aquelles institucions que tinguin previst organitzar alguna activitat en motiu de la Setmana també poden registrar-la online i s’inclourà en l’agenda que el Departament de Territori i Sostenibilitat elabora.

La Setmana Europea de la Mobilitat promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.  Així mateix pretén visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

X