• La Federació ha dissenyat un programa especial amb un elenc de ponents especialistes en transport, infraestructures, energia, turisme, formació i RRHH. 

La Federació Empresarial Catalana d’Autotransport de Viatgers celebrarà la tercera edició de la Jornada el proper 17 d’octubre, a Barcelona, ​​sota el lema “La vinculació multisectorial per un transport públic inclusiu”.

La patronal organitza aquesta trobada amb periodicitat anual per a les empreses associades, juntament amb líders d’opinió, representants de l’Administració i professionals de la indústria, amb l’objectiu de debatre sobre qüestions del dia a dia, crear sinergies i establir oportunitats de col·laboració.

L’organització mantindrà el format participatiu de l’edició anterior per facilitar la interacció i diàleg entre les persones assistents i el panell d’experts. Aquest any, FECAV planteja un programa transversal per tal d’entendre la coordinació entre múltiples sectors com a estratègia per innovar en el desenvolupament del transport de viatgers per carretera a Catalunya.

En aquest sentit, el contingut de l’esdeveniment es conjugarà per mitjà de diverses taules rodones on s’aprofundirà sobre l’actualitat del sector: tendències, sectors complementaris, mercat laboral i sector públic, entre d’altres.

La II Jornada FECAV es va celebrar el novembre 2022, en què es va posar l’accent en la transició energètica i la importància de situar les persones usuàries del transport públic al centre de la mobilitat.

X