• Les noves expedicions afavoreixen les necessitats d’accés als centres educatius

L’empresa operadora Hife, conjuntament amb el Departament de Territori, ha millorat la connexió del bus Tortosa – Gandesa, des del passat dia 13 de novembre, amb nous horaris i noves expedicions per tal d’adequar el servei respecte als desplaçaments dels estudiants.

Ara, la primera sortida des de Tortosa és a les 6:50 h, en comptes de les 6:10 h. D’aquesta manera, el bus arriba a Gandesa a les 7:45 h, adaptant-se principalment als horaris d’entrada dels estudiants de l’Escola agrària, també a funcionaris i treballadors.

La sortida des de Gandesa és a les 9:30 h, amb arribada a Tortosa a les 10:20 h, habilitant-ne, així, la connexió amb el bus cap a Barcelona.

A més, el servei afegeix una nova expedició per sentit amb sortida des de Tortosa a les 20:45 h per facilitar el retorn a casa dels alumnes de la Universitat Rovira i Virgili, cicles formatius i escola de música. La tornada des de Gandesa està programada a les 21:35 h.

D’altra banda, un nou servei d’autobús opera entre els municipis de Pinell del Brai i Arnes, amb sortida a les 15:20 h i arribada a les 16:00 h. D’aquesta manera, els estudiants de batxillerat poden anar de Tortosa a Arnes, amb transbordament a Pinell del Brai.

Aquestes actuacions s’han dut a terme arran de les peticions, que ha traslladat el Consell Comarcal de la Terra Alta, per adaptar les necessitats de les persones usuàries amb els horaris de la xarxa de transport públic.


Foto: Hife

 

X