Benvinguda

José Maria Chavarría

A través de la nostra pàgina web volem facilitar-te informació acurada sobre nosaltres i allò que fem per a les empreses associades.

Un dels principals objectius de FECAV és definir i implementar propostes que facin més còmode el dia a dia de les nostres empreses associades, així com contribuir a la millora de la qualitat de vida de la societat garantint el seu dret a la mobilitat. Per això, nosaltres posem al centre de la nostra activitat els actuals i futurs reptes en l’àmbit del transport, la mobilitat, la seguretat i la sostenibilitat.

A FECAV col·laborem estretament amb l’Administració, organismes, entitats, proveïdors i, especialment, els usuaris del transport públic per trobar consens, arribar a situacions d’entesa i, d’aquesta manera, poder cobrir les necessitats dels nostres associats per garantir-los una prestació lliure de la seva activitat. Així, aconseguim ser l’altaveu del sector davant l’Administració i fer-nos visibles per aconseguir unes condicions òptimes que afavoreixin l’exercici professional i promoure, d’aquesta manera, un entorn laboral favorable sense comprometre drets i interessos.

Per tot això, et convido a explorar el nostre web per conèixer-nos més en detall, saber què et podem oferir i, especialment, motivar-te a formar part de la família FECAV per iniciar un viatge plegats.

Atentament,

José Maria Chavarría
President de FECAV

X