• Les màquines d’autovenda deixaran d’imprimir bitllets amb banda magnètica a la tardor

L’ATM de Barcelona ha avisat que els títols integrats T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar només estaran disponibles amb la T-mobilitat, amb la T-jove es va fer el març passat, en els suports habituals: físic, amb la targeta de plàstic; digital, amb l’app mòbil o, bé, amb el nou cartró dur recarregable. L’entitat no ha concretat data per aquest canvi, tot i que es preveu a la tardor.

Els viatgers que vulguin disposar de la targeta personalitzada de plàstic, l’ATM recomana donar-se d’alta de manera digital per sol·licitar el suport i rebre’l directament al domicili en el termini establert.

La T-mobilitat de cartró dur recarregable tindrà incorporat un xip per validar sense contacte, no caldrà un registre previ i permetrà la recàrrega de diferents títols. Això sí, quan s’esgoti un, es podrà recarregar un altre de diferent, sense la possibilitat d’alternar entre diversos tipus de títols en un mateix suport.

Les persones usuàries que segueixin disposant de títols de cartró antics podran utilitzar-los fins el 15 de gener de 2024.

En aquest sentit, l’ATM ha activat una campanya sota el lema “Aviat, només amb la T-mobilitat” per avisar amb antelació dels imminents canvis en la manera de comprar i validar els títols en qüestió.

Pots ampliar la informació per mitjà d’aquest enllaç.

 

 

X