Select Page

A través del conveni que han firmat les entitats, FEAT s’adhereix a FECAV i passa a representar-la a la província de Tarragona.

 

Les agrupacions de transport regular i discrecional de la Federació Empresarial d’Autotransports de Tarragona (FEAT) i la Federació Empresarial Catalana d’Autotransport de Viatgers (FECAV) van firmar el 13 d’abril un conveni per a potenciar la col·laboració entre les dues entitats en favor del sector del transport de viatgers per carretera. A l’acte, que es va celebrar a la seu de FEAT, hi van participar per part de FECAV el seu president, José María Chavarría, i la seva directora, Mireia Ruiz. Per part de FEAT, hi van prendre part el seu vicepresident de Viatgers, Josep Maria Jansà, el seu director, Josep Lluís Aymat, i altres representants de l’entitat.

Amb la signatura d’aquest conveni FEAT s’adhereix oficialment a FECAV i es converteix en la seva representant a la província de Tarragona. Segons s’especifica en el document, aquest acord permetrà dotar el sector de les eines suficients per a facilitar el diàleg amb l’administració i treballar conjuntament pels temes que els són d’interès com el transport regular, les parades de transport discrecional i les licitacions de transport escolar, entre d’altres.

El president de FECAV, José María Chavarría, ha explicat que “la firma del conveni és una eina per a mantenir i potenciar les relacions entre les dues federacions i per a facilitar l’actuació conjunta i unificada de defensa del transport de viatgers per carretera a nivell català.”

FEAT, constituïda l’any 1977, està formada per 14 seccions que representen el transport de viatgers per carretera regular i discrecional, així com el transport de mercaderies per carretera. Compta amb més de 800 empreses associades, cosa que la converteix en l’associació més representativa del sector a la província de Tarragona.

 

X