• Els horaris del servei de bus s’han programat de manera que facilitin complir els torns de treball.

L’empresa prestadora Estarriol Bus i el Departament de Territori han posat en marxa una nova línia d’autobús que enllaça directament el nucli urbà de Figueres amb el centre logístic Logis Empordà, situat al terme municipal del Far d’Empordà. El bus donarà servei a les persones que treballen a la zona, amb tres freqüències d’anada i tres de tornada, tant en dies laborables com en caps de setmana i festius.

El bus tindrà sortida des de l’Estació de bus de Figueres a les 5:30 h, 13:30 h i 21:30 h, i des de Logis Empordà a les 6:15 h, 14:15 h i 22:15 h. Els horaris s’han adequat als torns laborals, per tal que el temps d’espera sigui mínim.

En les darreres setmanes han iniciat l’activitat al centre logístic Logis Empordà diferents empreses, algunes de les quals amb un volum de mobilitat important de treballadors, fet que ha motivat la creació d’aquest servei de transport inclusiu.

Es preveu que aquest primer any de funcionament la nova línia de bus transporti unes 17.500 persones usuàries, amb previsió que la xifra augmenti a partir del 2024.


Foto: Estarriol

 

X