• El departament de la Vicepresidència i de Polítiques Territorials i Territori ha engegat un servei d’autobús a la demanda  per facilitar i agilitzar l’accés als serveis per part de la ciutadania.

Aquesta nova línia de bus a la demanda comunica els nuclis de Valldaina i Can Sunyer, pertanyents a Castellví de Rosanes, i el municipi de Sant Andreu de la Barca. El servei funciona per mitjà d’un núvol de parades entre els ambos barris de Castellví de Rosanes i el barri de la Colònia de Sant Andreu de la Barca, juntament amb les parades més importants del centre de Sant Andreu de la Barca.

Des de la Direcció General de Transports i Mobilitat s’ha remarcat  que aquest tipus de serveis afavoreixen la mobilitat entre nuclis i municipis amb un sistema de transport innovador emprant l’ús d’eines digitals per tal d’afinar la qualitat de la prestació del servei, així com apropar-lo a la ciutadania.

També s’ha posat en valor la coordinació del servei i el programa clic.cat amb la finalitat d’afavorir la intermodalitat i digitalitzar els serveis de transport a la demanda amb recursos que s’ajusten a les necessitats dels usuaris.

El servei a la demanda funcionarà de dilluns a divendres feiners de 07:30h a 13:00h i de 16:45h a 19:15h, excepte el mes d’agost. Per utilitzar-lo, cal fer una reserva a través de l’aplicació mòbil clic.cat, que es pot descarregar des d’App Store o Play Store. Els vehicles estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

Podeu ampliar aquesta informació a través de la nota de premsa de Territori.


Foto: Govern.cat

X