• Diverses línies de bus d’Alsa, d’Hispano Hilarienca i de Sagalés integren el sistema de la T-mobilitat.

La T-mobilitat incorpora aquesta setmana més d’una cinquantena de línies d’autobús. Es tracta de les línies d’Alsa, Hispano Hilarienca i Sagalés que recorren l’ATM de Barcelona fins a la corona 6.

Alsa ja permet viatjar amb la T-mobilitat en una desena de rutes que recorren i connecten la comarca del Bages. Així, la T-mobilitat i els seus títols integrats permeten la validació dins dels límits de les 6 corones de Barcelona. Pel que fa als trajectes que arriben a la 7a corona, s’integraran a la T-mobilitat més endavant.

D’altra banda, les dues línies d’Hispano Hilarienca, pertanyent a l’empresa TEISA, integren al sistema els recorreguts que transcorren pel Vallès Oriental, que surten de Barcelona i entren en territori de l’ATM de Girona, a on no es pot validar ni arribar amb la T-mobilitat.

Finalment, nombroses línies d’autobús de l’empresa Sagalés, incorpora al nou sistema la totalitat del seu servei de línies interurbanes que recorren el nord del Maresme, el Moianès, Osona i el Vallès Oriental i algunes d’aquestes també connecten amb Barcelona. El servei de bus urbà de Vic també queda inclòs en aquesta fase d’integració.

D’aquesta manera, el sistema continua el desplegament previst per funcionar de manera global a tot el Sistema Tarifari Integrat de l’àrea de Barcelona, després de completar la incorporació de  de línies urbanes i interurbanes que recorren les comarques de l’Anoia i el Bages

Aquestes incorporacions suposen un desplegament de la T-mobilitat en la xarxa de bus de les 6 corones de l’ATM de Barcelona gairebé del 100%.

En cas de necessitat, la T-mobilitat disposa de diversos canals d’atenció a la ciutadania per resoldre dubtes i incidències, com son les xarxes socials, el telèfon gratuït 900 928 900 i el Centre T-mobilitat.

Foto: ATM Barcelona

X