• El procés d’expansió d’aquest sistema progressa en l’àmbit de l’autobús fora de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Un nou grup de línies d’autobusos urbans incorporen aquesta setmana la validació amb la T-mobilitat, Així, el sistema continua el desplegament previst per funcionar de manera global a tot el Sistema Tarifari Integrat de l’àrea de Barcelona, després de completar la incorporació dels autobusos urbans de Martorell, Mataró i Vallirana el passat mes de setembre.

Aquesta incorporació comporta que totes les línies d’autobús urbà de la localitat de Terrassa, serveis urbans TMESA, estiguin en funcionament amb la T-mobilitat. En aquest cas, l’operador de transport de les línies en qüestió és el grup Avanza.

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023.

En cas de necessitat, la T-mobilitat disposa de diversos canals d’atenció a la ciutadania per resoldre dubtes i incidències, com son les xarxes socials, el telèfon gratuït 900 928 900 i el Centre T-Mobilitat.

Finalment, es recorda que totes les persones, a partir de l’edat de 6 anys, estan obligades a l’ús de la mascareta dins dels vehicles de transport públic.

Foto: TMESA 

 

X