• El sistema es posa en funcionament als serveis urbans de Martorell, Mataró i Vallirana i els títols es poden adquirir als canals oficials de la T-mobilitat.

Les línies d’autobusos urbans de dues companyies de transport incorporen aquesta setmana la validació amb la T-mobilitat. Aquesta nova integració suposa l’inici d’un funcionament global a tot el Sistema Tarifari Integrat de l’àrea de Barcelona.

Aquesta novetat fa que totes les línies d’autobús urbà de Martorell, Mataró i Vallirana estiguin en funcionament amb la T-mobilitat. Els operadors de transport d’aquestes línies són el Grup Avanza (Mataró Bus) i Soler i Sauret (Vallibus i Bus Urbà de Martorell). D’aquesta manera, el pas facilita el transbordament a la ciutadania d’aquestes localitats entre els autobusos de l’entorn i altres modes de transport.

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023.

En cas de necessitat, la T-mobilitat disposa de diversos canals d’atenció a la ciutadania per resoldre dubtes i incidències, com son les xarxes socials, el telèfon gratuït 900 928 900 i el Centre T-Mobilitat.

Finalment, es recorda que totes les persones, a partir de l’edat de 6 anys, estan obligades a l’ús de la mascareta dins dels vehicles de transport públic.

X