• Les instal·lacions se situaran en uns terrenys al carrer Anselm Clavé i substituirà  les actuals parades ubicades al carrer Prat de la Riba.

    El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha signat avui el conveni per a la construcció i manteniment de la nova estació d’autobusos del municipi. La nova parada millorarà la prestació dels serveis d’autobús i la comoditat de les persones usuàries, de manera que afavorirà l’ús del transport públic. Es preveu que les obres es licitin aquest estiu i l’estació entri en funcionament l’estiu de 2023.

    L’estació constarà d’una zona per a la circulació i unes andanes amb capacitat per a 2 autobusos i d’una marquesina-edicle per al confort dels usuaris. Les instal·lacions disposaran d’una sala d’espera vidriada que protegeix de les inclemències meteorològiques.

    Per a la zona d’andanes es preveu una marquesina formada per dues lloses a alçades diferents que cobreixen la zona d’espera exterior per un costat i l’accés als autobusos, per l’altre. El projecte inclou també la urbanització superficial del tram d’un nou carrer lateral, necessari per a la maniobrabilitat dels autobusos. Aquesta actuació abasta una superfície de 1.300 m2.

    Podeu ampliar aquesta informació a través de la nota de premsa del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i de Territori.

    Foto: GenCat

X