• La Federació ha signat un acord de col·laboració amb el Comitè Organitzador del congrés per a la promoció i difusió de l’esdeveniment.

La Federació Empresarial Catalana d´Autotransport de Viatgers i el Comitè Organitzador de l´eMobility Expo World Congress han signat un acord de col·laboració per dinamitzar l´ecosistema eMobility amb motiu de la celebració del congrés, que tindrà lloc a València del 21 al 23 de març d´aquest any .

Aquest congrés internacional suposa un lloc de trobada per als professionals de la indústria de transport i mobilitat, així com representants institucionals amb l’objectiu de generar comunitat i proporcionar, fins i tot més, solidesa a un sector en ple procés evolutiu.

En aquest sentit, les administracions, les associacions sectorials i el teixit empresarial comparteixen objectius comuns en la seva missió, per la qual cosa en aquesta acció col·laborativa FECAV serà una palanca per potenciar el sector i donar visibilitat a les solucions més innovadores en matèria de mobilitat sostenible.

L’eMobility Expo World Congress (EMEVLC2023) s’articula com una de les fires sectorials amb més projecció internacional, integrant la sostenibilitat i la tecnologia, per mostrar les darreres innovacions que impulsen la transformació multisectorial que aglutina aquest esdeveniment.

Es tracta d’una exposició i un congrés anual visitat per més de 5000 persones, 6 auditoris i 340 ponents, que acudeixen per debatre els reptes del sector i els seus models de negoci, alhora que s’adquireixen coneixements i habilitats per oferir solucions innovadores en el marc de la mobilitat neta, eficient i inclusiva.

L’EMEVLC2023 serà un aparador per a l’automoció, la mobilitat urbana, els combustibles i les energies, les bateries i els sistemes de càrrega, l’autobús i l’autocar, els camions i la logística, el transport ferroviari, naval i aeri i les infraestructures de transport.

X