• La Federació ha establert un acord de col·laboració amb l’organització del congrés per a la promoció i difusió de la segona edició del GMC.

La Federació Empresarial Catalana d’Autotransport de Viatgers s’incorpora com a entitat col·laboradora del Global Mobility Call 2023, amb l’objectiu d’avivar, encara més, la comunitat GMC arran de la segona edició del congrés, que tindrà lloc a Madrid del 12 al 14 de setembre d’aquest any.

El sector del transport de viatgers per carretera és el que mou més passatgers en transport públic i es troba completament enfocat en la innovació tecnològica, la digitalització i la formació continuada dels i les professionals que conformen el nostre sector. Per aquest motiu, la funció representativa de FECAV en fires i congressos sectorials com el Global Mobility Call afavoreix la creació de sinergies, en termes de transició energètica, transformació digital, connectivitat, col·laboració pública-privada i vinculació multisectorial.

FECAV és una Associació compromesa amb la mobilitat neta, segura i connectada, que centra la seva comesa en generar comunitat i col·laborar amb tots els actors per un transport públic sostenible, segur i inclusiu, alineat a la consecució dels ODS fixats en el marc de la agenda 2030.

En aquest sentit, FECAV comparteix missió i objectius comuns amb les Administracions titulars, les associacions sectorials i empreses operadores, per la qual cosa aquesta acció col·laborativa amb el GMC servirà de palanca per estimular el sector i, alhora, donar visibilitat a un teixit empresarial en constant evolució en matèria de mobilitat sostenible.

El Congrés serà un gran fòrum de diàleg sobre les oportunitats que ofereix la mobilitat sostenible per aportar solucions netes, eficaces i viables als reptes socials i econòmics. La reflexió i el diàleg seran els protagonistes a l’Expo de Global Mobility Call, un gran aparador i espai de networking per donar a conèixer les darreres innovacions de mobilitat sostenible, cercar sinergies i forjar noves aliances.

Per a aquesta nova edició, l’esdeveniment aposta per nous esquemes de participació, amb un enfocament transversal i holístic a través de l’espai GMC Congress, amb 8 itineraris temàtics en què líders internacionals, CEO, experts i acadèmics participaran abordaran les principals qüestions sobre inversió, regulació i col·laboració publica-privada per impulsar la transformació de la mobilitat sostenible en termes econòmics, socials i mediambientals.

X