• L’acte serà obert al públic general i comptarà amb un ampli panell d’experts en l’àmbit de la mobilitat, transport, sostenibilitat, energia i tecnologia.

La Federació Empresarial Catalana d’Autotransport de Viatgers celebrarà la II Jornada FECAV a Barcelona el proper dia 22 de novembre de 2022, després de dos anys sense poder organitzar-la degut a la pandèmia.

La patronal espera reunir a més de 150 professionals del sector, incloent empresaris i empresàries del transport de viatgers de Catalunya, líders d’opinió, representants  i alts càrrecs de l’Administració, així com experts de la indústria.

A més, la Jornada d’enguany tindrà un format més innovador i participatiu amb la finalitat de generar espais de debat i diàleg entre els participants a l’acte. A més, la Federació proposa un programa inclusiu per donar veu a diversos sectors complementaris, posant èmfasi en la gestió col·laborativa, la transferència de coneixement, la visió estratègica, el progrés sectorial i el sentiment de pertinença.

En aquest sentit, la trobada consistirà en diverses sessions en què s’abordaran temes d’actualitat: des dels principals reptes de la mobilitat, passant pels combustibles de nova generació, motoritzacions més sostenibles, xarxes d’abastiment, entre d’altres.

Fins i tot, es debatrà sobre l’estratègia público-privada per a una transició energètica equilibrada i, també, la importància de col·locar a les persones usuàries del transport públic al centre de la mobilitat per tal d’obtenir informació valuosa que afavoreixi la millora i la creació de nous productes i serveis per a la ciutadania.

D’altra banda, el recinte on se celebrarà l’acte, la Casa de la Convalescència, també disposarà d’una zona d’exposició, on les persones interessades tindran l’oportunitat d’interactuar amb la indústria i, així, activar col·laboracions corporatives.

La I Jornada FECAV es va celebrar el novembre del 2019 i fins aquest 2022 no ha estat possible celebrar una nova edició, ja que les mesures sanitàries de la pandèmia no ho permetien i, a més, el sector ha estat sotmès a un profund decreixement, del qual encara no s’ha recuperat completament.

 

X