• El servei entra en funcionament avui, 2 d’abril, amb 7 expedicions per sentit

L’empresa operadora TGO, amb el suport del Departament de Territori, posa en marxa a partir d’avui, dia 2 d’abril, la línia d’autobús M9, que enllaçarà els termes municipals d’Esparraguera, Abrera i Terrassa pel tram de la B-40, recentment inaugurada per unir les comarques del Vallès Occidental i el Baix Llobregat.

Es tracta d’un nou servei de bus interurbà que operarà 7 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost, amb un recorregut iniciat a Esparraguera, que circularà per l’autovia A-2 per arribar a Abrera i seguint per la B-40 fins a l’estació d’autobusos de Terrassa.

Aquesta adequació dona resposta a les sol·licituds dels ajuntaments d’¡Esparraguera i Abrera per millorar les connexions amb Terrassa i el Campus Universitari de la UPC.

D’altra banda, la línia d’autobús M1 Olesa de Montserrat-Terrassa-UAB deixa de circular per la carretera B-120 per fer-ho a la B-40, també a partir del 2 d’abril. D’aquesta manera, es pretén millorar el servei en termes de velocitat, seguretat i confort.

La línia M1 també augmentarà la freqüència de pas, amb 6 expedicions noves en sentit Terrassa i 5 expedicions en sentit Olesa, fet que suposarà un increment total de 15 expedicions per sentit. A més, 3 d’aquestes expedicions oferiran un servei exprés entre Olesa, Terrassa i la UAB, sense parada a Viladecavalls, ja que concentra la majoria de la demanda del servei.

Foto: TGO

X