• Aquest servei de bus facilita els desplaçaments sostenibles de les persones usuàries a les zones urbanes de baixa densitat

El Transport a la Demanda (TAD) a la comarca de la Segarra presta servei, per part de l’empresa operadora Cots Alsina i integrat a la xarxa Clic.cat, des de l’any 2017, havent transportat més de 120.000 viatgers fins a l’actualitat.

L’increment d’usuaris l’any 2023, un total de 25.068 persones, ha marcat un 9% més respecte a l’any 2022, i un augment del 31 % comparat amb el 2021, fixant així una marcada tendència a l’alça.

El servei opera 19 rutes, que passen per més de 100 pobles de la Segarra, amb itineraris fins a Solsona (Solsonès), Santa Coloma de Queralt (Conca de Barbera) i Tàrrega (Urgell). A més, els horaris faciliten el transbordament amb les línies de bus interurbà a Barcelona i a Lleida, tant d’anada pel matí, com de tornada per la tarda.

Des del Consell Comarcal de la Segarra,  subratllen que “s’està treballant per poder millorar i ampliar aquests serveis, sent la mobilitat una eina vital i estratègica per la cohesió i el bon desenvolupament de la comarca”.

Foto: CC La Segarra

X