• El sistema incorpora diverses línies urbanes i interurbanes que recorren les comarques de l’Anoia i el Bages.

La T-mobilitat incorpora aquesta setmana noves línies d’autobusos d’Igualada i el seu entorn de l’empresa operadora MasatsTG DX, del grupTG DX, que presta servei urbà d’Igualada i diferents línies interurbanes de l’entorn.

Així, el sistema continua el desplegament previst per funcionar de manera global a tot el Sistema Tarifari Integrat de l’àrea de Barcelona, després de completar la incorporació de  més de 170 línies dels operadors Sagalés, TUS i Hillsa, amb servei de bus a la província de Barcelona.

Aquestes incorporacions suposen un desplegament de la T-mobilitat en la xarxa de bus de les 6 corones de l’ATM de Barcelona de més del 90%. El percentatge restant d’explotacions de busos tenen tecnologies diferents que han requerit adaptacions ad hoc del sistema T-mobilitat i, per això, es produiran durant les properes setmanes.

En cas de necessitat, la T-mobilitat disposa de diversos canals d’atenció a la ciutadania per resoldre dubtes i incidències, com son les xarxes socials, el telèfon gratuït 900 928 900 i el Centre T-mobilitat.

Foto: ATM Barcelona

X