• Les fires nacionals i internacionals del Transport i la Mobilitat ja han publicat dates de celebració per aquest 2023.

El fet d’assistir i/o participar a una fira proporciona un ventall d’avantatges en termes de sinergies corporatives, transferència del coneixement, visibilitat sectorial, prestigi empresarial i molts altres avantatges que, alhora, afavoreixen la competitivitat del Transport de Viatgers per Carretera.

El sector de l’autobús i l’autocar té molta representació en les fires del Transport i la Mobilitat, tant en l’àmbit nacional com l’internacional. Per això, FECAV ha elaborat una relació dels congressos més destacats del sector, que tindran lloc a Espanya i altres països europeus:

E-MOBILITY WORLD CONGRESS

eMobility World Congress 2023 exposa com la mobilitat urbana s’ha integrat amb els sistemes de transport urbà durant les últimes dècades i com aquesta revolució de les noves formes de transport facilita la creació de solucions revolucionàries. A més, el congrés acostuma a mostrar l’evolució i adequació de mètodes de mobilitat, com els autobusos amb nous sistemes de propulsió, i la rellevància de la complementarietat de tots els modes de transport per una intermodalitat innovadora i eficient.

ITS EUROPEAN CONGRESS

El Congrés Europeu ITS ofereix la possibilitat de conèixer les oportunitats i els reptes, així com els beneficis i les solucions potencials relacionades amb la Smart Mobility. ITS aposta per un transport més eficient, sensible a la demanda i segur. El congrés és una oportunitat per establir connexions i associacions dins de l’ecosistema ITS per millorar la vida dels ciutadans.

UITP GLOBAL PUBLIC TRANSPORT SUMMIT

La fira UITP Global Public Transport Summit és un esdeveniment d’abast mundial dedicat a la mobilitat sostenible que reuneix tots els modes de transport, autoritats i operadors del sector, així com expositors i les darreres innovacions, solucions i productes.

 GLOBAL MOBILITY CALL

És l’únic esdeveniment internacional sobre mobilitat sostenible de persones i mercaderies que connecta totes les indústries i grups d’interès, amb l’objectiu de generar experiències, networking i negoci entre Empreses, Ajuntaments, Institucions, Administracions i altres entitats.

BUSWORLD EUROPE

Busworld és una de les fires amb més projecció internacional, exclusivament per a la indústria d’autobusos i autocars. Aquesta exposició europea té cobertura mundial. Així, Busworld ha anat consolidant la seva presència interanual al sector global dels autobusos.

SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS

Smart City Expo World Congress és un esdeveniment internacional per a les ciutats. La seva missió és potenciar les ciutats i col·lectivitzar la innovació urbana a tot el món. D’aquesta manera, el congrés se centra en crear un futur més sostenible per a les ciutats i els seus ciutadans, en què el transport públic conviu amb noves opcions de mobilitat.

EXPOBUS IBERIA

Situada com la segona fira del sector a nivell nacional, EXPOBUS IBERIA ofereix un extens aparador de les tendències, novetats i innovacions en l’àmbit del transport de viatgers per carretera, per a totes les modalitats de transport: regular i discrecional, urbà i interurbà, general i especial.

III JORNADA FECAV

És la convenció de referència  del sector de Transport de Viatgers per Carretera a Catalunya, en què més de 150 professionals del sector, incloent empresaris i empresàries, líders d’opinió, representants, alts càrrecs de l’Administració i experts de la indústria generen un espai de debat i diàleg, posant èmfasi en la gestió col·laborativa, la transferència de coneixement, la visió estratègica, el progrés sectorial i el sentiment de pertinença.

JORNADA CATALANA DE LA MOBILITAT

Aquesta trobada permet conèixer les darreres novetats tecnològiques i experiències avantguardistes a nivell internacional i, de la mateixa manera, contribueix a una gestió més eficient i sostenible de la mobilitat, entre les administracions públiques i els experts de reconegut prestigi, tant nacionals com internacionals.

X