Select Page

Els serveis uniran les parades d’autobusos de les dues ciutats per l’autovia C-68 en 25 minuts a partir del 12 de setembre.

 

La nova línia e6 de la xarxa de bus exprés.cat enllaçarà Figueres i Roses amb velocitat comercial ràpida i sense parades intermèdies a partir del 12 de setembre. Es posaran en servei 7 noves expedicions per sentit, entre les 7:00 i les 20:00, amb sortides cada hora. Concretament, s’oferiran cinc expedicions per sentit tots els dies de l’any, de dilluns a diumenge. Els dies feiners s’incorporarà una altra sortida per sentit a primera hora del matí i els dissabtes, diumenges i festius, una altra sortida per sentit a mig matí.

Els serveis connectaran les parades d’autobusos de les dues ciutats per l’autovia C-68 en 25 minuts, substancialment més ràpid que el servei de bus actual, que realitza parades als municipis del recorregut. Aquest servei es mantindrà per atendre les comunicacions de caràcter més local.

Els vehicles que prestaran el nou servei seran més còmodes i disposaran de serveis addicionals com millores de la informació, la intermodalitat i la capacitat. A més són vehicles totalment accessibles i ofereixen Wi-Fi gratuït.

Paral·lelament al llançament del nou servei, s’ha incorporat un nou abonament T 10/120 a un preu de 12 euros, que permet un estalvi important pels usuaris. Amb aquest abonament el preu del bitllet se situa en 1,20 euros, mentre que fins ara el preu era de 3,15 euros.  

X