Select Page

Les millores es van implementar el 4 de febrer en les línies que connecten amb Barcelona i Olesa de Montserrat i l’11 de febrer en les que ho fan amb Manresa i el Vallès Oriental i Occidental.  

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha impulsat l’oferta de bus públic per accedir a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). D’una banda, la línia de bus exprés.cat e3, que connecta la UAB amb Bellaterra, Cerdanyola i Barcelona compta des del 4 de febrer amb noves expedicions d’anada i tornada. A més s’ofereix un servei més directe en l’entrada a Barcelona, ja que s’elimina la parada Av. Meridiana – c/ S’Agaró.

De dilluns a divendres feiner s’ofereixen 6 noves expedicions d’anada i 5 de tornada entre Barcelona- Cerdanyola- UAB. A més entre Cerdanyola i la UAB s’ofereixen 4 noves expedicions d’anada i 6 de tornada. Per últim, s’introdueixen 3 expedicions directes entre Barcelona i la UAB sense passar per Cerdanyola, 2 d’anada i 1 de tornada. A més, els caps de setmana i festius, s’han ajustat els horaris per donar més fiabilitat al servei.

Aquesta línia va donar servei a 887.824 usuaris l’any 2018, un 5,85% més que el 2017.

  

Més oferta a la línia Olesa de Montserrat- Terrassa- Bellaterra- UAB 

Per altra banda, també des del 4 de febrer, s’incrementa l’oferta en la línia de bus entre Olesa de Montserrat – Terrassa – Bellaterra – UAB. De dilluns a divendres feiner de setembre a juny s’incorporen 4 expedicions d’anada i 4 de tornada. El mes de juliol, s’afegeixen 3 noves expedicions d’anada i 2 de tornada, i a l’agost, 5 d’anada i 5 de tornada.

 

S’amplien les connexions entre Manresa i la UAB

A més, des del dilluns 11 de febrer s’han incorporat 3 expedicions d’anada i 2 de tornada des de Manresa amb destinació a la UAB. Les noves sortides s’han programat per donar resposta a les necessitats dels usuaris, especialment a primera hora del matí i a la tarda, coincidint amb l’horari d’inici i finalització de les classes. En total, actualment hi ha 6 expedicions d’anada i 4 de tornada.

 

Nova connexió amb el Vallès Oriental i Occidental

Finalment, també el dilluns 11 de febrer es va implementar una nova línia de bus per comunicar amb 3 expedicions d’anada i 3 de tornada de dilluns a divendres lectius Sentmenat (Vallès Occidental), Caldes de Montbui (Vallès Oriental), Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental) i Polinyà (Vallès Occidental) amb la UAB.

 

X