Select Page

Benvolgut/uda,

Queda menys d’una setmana pel 26 de novembre, quan celebrarem la I Jornada FECAV, sota el lema “Eines per a la transició cap a una mobilitat sostenible i el paper de l’autobús”, a l’Auditori del CCCB de Barcelona (carrer de Montalegre, 5).

És un plaer anunciar-vos que ens acompanyarà a la inauguració de la sessió la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, mentre que la cloenda serà a càrrec del secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavín.

Durant la sessió s’intentarà donar respostes a alguns dels reptes del sector del transport de viatgers per carretera, que també són reptes globals, com el canvi climàtic, la sostenibilitat energètica, la contaminació, el finançament del transport públic o la mobilitat dels turistes, entre d’altres. Creiem que per donar resposta a aquests reptes el paper del transport en autobús serà una de les claus.

Comptarem amb 17 ponents i moderadors, tots ells i elles experts seleccionats en les matèries que tractaran. El programa està disponible a través de la web de la jornada, on també s’inclou informació sobre els ponents, els moderadors i la presentadora, a més d’altres dades de servei i el formulari d’inscripció.  

Esperant poder saludar-vos personalment el dia 26, rebeu una cordial salutació.

Atentament,

 

José María Chavarría

President de FECAV

X