Select Page

Benvolgut/da,

Ens trobem en l’època de l’any de més feina per a les empreses de transport de viatgers per carretera, especialment per aquelles que ofereixen serveis de transport discrecional. Són moltes les excursions, colònies i viatges que s’organitzen per aquestes dates, coincidint amb el bon temps. D’aquests, de ben segur que alguns són a l’estranger.

Coneixedors d’aquesta circumstància, Confebus ha editat una guia per a viatjar en autobús per Europa, que creiem que és una eina de molta utilitat. Especialment en un context en què les restriccions mediambientals, fiscals, normatives i circulatòries creixen en moltes ciutats del continent.

Aquest mes també celebrem una notícia positiva pel sector: la Generalitat invertirà 1,9 milions d’euros en millores en una quinzena d’estacions d’autobusos. Es tracta d’unes actuacions que FECAV no ha deixat de reclamar en els últims temps. Les estacions són el punt d’inici i final dels trajectes i, per tant, llocs on en bona part es determina l’experiència de viatge.

Per acabar, vull traslladar la meva més sincera felicitació al Sr. Francesc Sagalés, que recentment ha rebut un premi d’honor atorgat per l’AMTU per la seva trajectòria professional en el camp de la mobilitat de les persones. Sens dubte, un merescut reconeixement a tota una vida dedicada al sector, que també va defensar des del Comitè Executiu d’aquesta Federació.

Atentament,

 

José María Chavarría

President de FECAV

X