Select Page

Benvolgut/uda,

El passat 26 de novembre es va celebrar la I Jornada FECAV, sota el lema Eines per a la transició cap a una mobilitat sostenible i el paper de l’autobús”. Més de 150 persones van assistir a l’acte, fet que ens demostra el gran interès que van generar els temes que havíem proposat tractar-hi.

Considero que les ponències que vam tenir el plaer d’escoltar van ser molt enriquidores i van servir per reafirmar-nos en la idea que l’autobús té i tindrà un paper clau en la transició cap a una mobilitat de persones sostenible, segura i respectuosa amb el medi ambient. Així ens ho van traslladar també molts dels assistents, que van valorar de forma molt positiva la Jornada. Sens dubte, això ens anima a seguir treballant i a plantejar-nos organitzar més esdeveniments d’aquesta mena.

Per altra banda, els darrers dies han estat marcats pels comiats, però també per les benvingudes. En Pere Padrosa, que ha estat director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya durant els darrers set anys, va deixar el càrrec el passat 10 de desembre, i l’ha substituït en David Saldoni. Aprofitem l’ocasió per desitjar molts encerts al nou Director en aquesta nova etapa i ens posem a la seva disposició per col·laborar en favor del sector, tal i com sempre hem fet.

Felicitem a en Pere Padrosa per la feina realitzada durant aquesta etapa al capdavant de la Direcció General de Transport i Mobilitat. Creiem que avui el sector del transport de viatgers per carretera a Catalunya, tant regular com discrecional, és més robust que fa set anys i, en part, això es deu a l’aposta de l’administració pel mateix.

No vull acabar aquesta carta sense desitjar-vos un bon Nadal i un feliç 2020. Espero i desitjo que el nou any arribi ple d’oportunitats per al nostre sector.

Atentament,

 

José María Chavarría

President de FECAV

X