Select Page

Benvolgut/uda,

Les dades de demanda del transport públic en autobús durant el primer semestre de l’any a les quatre demarcacions catalanes, que des de FECAV hem difós recentment, conviden a l’optimisme. Es tracta de xifres rècord, amb increments percentuals generosos.

A la demarcació de Barcelona l’autobús és el mitjà de transport públic que més creix percentualment i això és una mostra que, quan es milloren els serveis i s’augmenta l’oferta, els usuaris l’utilitzen més.  L’aposta dels operadors per la qualitat del servei és ferma i dia a dia s’introdueixen millores que ens permeten optimitzar-lo i donar resposta als nivells d’exigència que demanen (i mereixen) les persones usuàries.

Tot i això, cal seguir treballant amb les administracions titulars dels serveis per, entre altres aspectes aconseguir contractes més llargs ja que això donaria una major seguretat i estabilitat a les empreses operadores a l’hora de fer front a inversions de millora, com ara la renovació de flotes. 

Tanco la nota d’aquest mes desitjant un bon estiu als lectors de “FECAV Notícies” i esperant que puguem agafar forces de cara als nous reptes que ens esperen.

Atentament,

 

José María Chavarría

President de FECAV

X