Select Page
  • L’eina inclou uns 800 tallers per a vehicles industrials que segueixen operatius.

 

Els tallers de vehicles industrials són un servei essencial durant l’estat d’alarma actual, ja que fan possible la reparació de vehicles professionals que permeten que la societat segueixi funcionant durant la situació excepcional en què ens trobem. Així, la seva activitat està permesa, complint sempre amb les mesures establertes pel Ministeri de Sanitat per evitar el contagi del COVID-19.

Aquests tallers són indispensables per continuar cobrint necessitats bàsiques i reparacions dels vehicles de transport de mercaderies i viatgers, com autobusos, autocars, camions, vehicles de repartiment o ambulàncies. També han d’atendre avaries en vehicles del sector primari, com ara tractors.

En aquest context, i per tal de facilitar la feina d’aquests professionals, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA), ha publicat un mapa interactiu que recull uns 800 tallers de reparació i manteniment de vehicles industrials i agrícoles.  L’eina l’han desenvolupat en col·laboració amb CETRAA (Confederació Espanyola de Tallers de Reparació d’Automòbils i Afins) i CONEPA (Federació Espanyola d’Empresaris Professionals d’Automoció), que han recopilat les dades dels tallers de vehicles industrials que segueixen oberts.

El mapa de tallers es suma a altres eines disponibles a la web del MITMA, com ara el mapa interactiu d’estacions de servei obertes, el mapa d’àrees de descans o el mapa d’allotjament turístics en funcionament.

X