Select Page

Els preus dels títols, que estaven congelats des del 2014, s’han incrementat en un 2% de mitjana.  

 

El Consell d’Administració de l’ATM del Camp de Tarragona va aprovar el passat 18 de desembre la revisió de tarifes dels títols de transport públic del sistema tarifari integrat, que s’apliquen des del passat 1 de gener de 2020.

Les tarifes, que estaven congelades des de l’any 2014, s’han incrementat en un 2%. Pel que fa als títols propis dels operadors, es mantenen les tarifes. Així, els preus dels títols de transport públic per a l’any 2020 són els següents:

Pel que fa les targetes sense contacte reutilitzables que serveixen per carregar i recarregar els títols de transport del sistema tarifari del Camp de Tarragona, s’ha actualitzat el preu amb l’increment del 2,86%, excepte la targeta T-12, que passa a ser gratuïta en la seva primera emissió. Així, els preus de les targetes sense contacte per a l’any 2020 són els següents:

 

Per altra banda, el Consell d’Administració de l’ATM de Girona, que es va reunir el 18 de desembre de 2019, també va acordar un increment del 2% en tarifes dels títols de transport del sistema tarifari integrat des de l’1 de gener de 2020. Tanmateix, es va decidir congelar els títols propis dels operadors, principalment el bitllet senzill. Això suposa que l’increment total del conjunt del sistema sigui del 0,95%.

Aquestes tarifes de títols integrats de l’àrea de Girona porten congelades des de l’any 2014, excepte els títols mensuals T-Mes i T-Mes família nombrosa i monoparental, que ja s’havien congelat al 2013.  

En el quadre següent es poden veure els preus dels diferents títols de transport per a l’any 2020:

Pel que fa les targetes sense contacte reutilitzables, s’han congelat, mantenint el mateix preu d’adquisició. Tanmateix, s’elimina el cost d’adquisició i emissió de la targeta de T-12:

 

Per últim, el Consell d’Administració de l’ATM de Lleida també va acordar les noves tarifes del sistema tarifari integrat pel 2020. Aquestes estaven congelades des de l’any 2014. Com en la resta d’ATM s’incrementen en un 2% de mitjana mentre que el preu dels títols propis dels operadors es mantenen.

Les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2020 són les següents:

Pel que fa les targetes sense contacte, també s’han actualitzat. La targeta anònima passa a tenir un cost de 2,50 euros, la personalitzada, 3,5 euros i l’emissió de la targeta infantil T-12 passa a ser gratuïta:

Foto: FECAV

X