Select Page
  • El certificat verifica la correcta implementació dels procediments de prevenció d’higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits.

Les estacions d’autobusos Barcelona Nord i Fabra i Puig han rebut la certificació Global Safe Site, que assegura la correcta implementació dels procediments de prevenció d’higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits davant de la pandèmia del Coronavirus. Entre les mesures que s’han dut a terme es troben la senyalització dels espais, la projecció de missatges i recomanacions sobre les mesures de seguretat que cal seguir, el reforç d’aquests missatges per megafonia i la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic a punts clau de l’estació, a més de l’increment de la neteja i desinfecció de tots els espais.

L’empresa gestora de les estacions, Barcelona de Serveis Municipals (B:SM), ha optat per aquesta certificació, desenvolupada per Bureau Veritas, que auditarà els diferents espais per garantir que es compleixen amb el màxim rigor les necessitats sanitàries actuals i la màxima seguretat als treballadors de la companyia, així com als usuaris de les seves instal·lacions.

Les estacions d’autobusos Barcelona Nord i Fabra i Puig obtindran la qualificació Excellence de la certificació Global Safe Site,  el que implica que no només se certificarà que els emplaçaments i serveis de la companyia compleixen amb les mesures dictaminades pel Ministeri de Salut i l’Organització Mundial de la Salut, sinó que a més es faran assaigs de superfície de mostres preses a les instal·lacions que verifiquen la desinfecció i neteja que s’hi duu a terme.

 

Foto: B:SM – Barcelona Estació del Nord

X