Select Page

La iniciativa consisteix en 150 opis ubicats en municipis de l’AMB i 45 autobusos metropolitans vinilats amb les il·lustracions de la campanya.

 

L’Associació per la Promoció del Transport Públic va presentar el passat dia 25 d’octubre a la plaça Europa de l’Hospitalet de Llobregat la campanya El Transport Públic ens dona més”  que té com a objectiu posar en valor aquest mode de transport. A l’acte hi va participar el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda, i la vicepresidenta de l’Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), Susana Pascual, entre altres.

La iniciativa es basa en 10 missatges expressats en 20 imatges de la il·lustradora Cristina Bueno, que tracten sobre els beneficis del transport públic en relació amb la capacitat de transport, la reducció d’emissions contaminants, la salut, la seguretat vial, la lluita contra el canvi climàtic, l’equitat social i la no discriminació, els llocs de treball, l’estalvi en infraestructures, l’economia domèstica i el benestar personal.

La primera fase de la campanya arriba, a través de 150 opis publicitaris, als municipis metropolitans de Cornellà de Llobregat, el Papiol, el Prat de Llobregat, Gavà, Montgat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana i l’Hospitalet de Llobregat. A més també s’han vinilat 45 autobusos del servei de Bus Metropolità, que circulen al voltant de la primera i segona corona metropolitana.

En la campanya hi participa l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’Autoritat del Transport Metropolità, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i diversos operadors de transport públic, alguns dels quals són associats de FECAV.

 

Foto: AMB

X