Select Page

Els Premis Mobilicat, que atorga l’AMTU, reconeixen les millors iniciatives en l’àmbit de la mobilitat a Catalunya.

Francesc Sagalés, ex membre del Comitè Executiu de FECAV i President de l’empresa Sagalés, va rebre el passat 10 d’abril el Premi d’Honor que atorga la Revista Mobilicat, editada per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) amb la col·laboració de l’ATM, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Els Premis Mobilicat reconeixen les millors iniciatives en l’àmbit de la mobilitat a Catalunya.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va ser l’encarregat de lliurar el premi, que reconeixtota una vida al capdavant d’una de les principals empreses de transports de viatgers a Catalunya, amb més de 375 anys d’història, i  la seva dedicació i entrega absoluta al sector del transport de viatgers”.  En el seu parlament, Francesc Sagalés va demanar a les administracions que s’impliquin per fer el pas a la mobilitat elèctrica i també va parlar sobre la importància de reduir la contaminació.

La cerimònia d’entrega de premis, que va tenir lloc a l’Hotel Termes Victòria de Caldes de Montbui en el context de la Jornada Catalana de la Mobilitat, va servir per posar en valor altres persones i projectes. Així, el Premi a la Innovació es va atorgar a Thigis Serveis Ambientals, pel projecte AtmOOs; el Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible el va rebre la cooperativa Som Mobilitat; a més, es va dedicar un altre Premi d’Honor en reconeixement a Jordi Follia, que des de l’any 2000 fins al 2012 va ser director general de carreteres, i que va traspassar el passat mes de desembre.

 

Foto: AMTU

X