Select Page

La nova Junta Directiva espera “aprofundir i intensificar” la col·laboració amb FECAV i la resta d’entitats del sector.

 

Francesc Domènech ha estat nomenat president de FEAT, la Federació Empresarial d’Auto-Transport de la província de Tarragona, després de rebre el suport majoritari de la Junta General de la Federació. Domènech és alhora president de l’empresa de transport de viatgers Transports Públics del Priorat i Domènech, amb seu a Falset (Priorat).  

El president de l’entitat ha expressat la voluntat de la nova Junta Directiva “d’aprofundir i intensificar la col·laboració que FEAT manté amb FECAV en la defensa i representació dels legítims interessos de les empreses de transport, així com amb la resta d’organitzacions representatives del sector.” Precisament, FECAV va reforçar els seus vincles amb FEAT a través d’un conveni de col·laboració firmat per les dues entitats l’abril del 2018.

FEAT, constituïda l’any 1977, està formada per 17 agrupacions que representen el transport per carretera, tant de viatgers com de mercaderies, així com les activitats auxiliars. Compta amb més de 800 empreses associades, cosa que la converteix en l’associació més representativa del sector a la província de Tarragona.

X