Select Page
  • Es celebrarà del 16 al 22 de setembre amb el lema “Per una mobilitat sense emissions”.  

FECAV s’ha adherit un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat, que es celebrarà del 16 al 22 de setembre. Aquest any el lema de la Setmana és “Per una mobilitat sense emissions”, en línia amb l’objectiu d’arribar a la neutralitat en emissions de carboni al 2050.

Les empreses, entitats i administracions poden adherir-se a la mateixa a través del següent enllaç. A més, un cop registrades, poden inscriure activitats, en cas que l’empresa tingui previst organitzar-ne alguna.

La Setmana Europea de la Mobilitat promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. Així mateix pretén visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. 

També brinda una oportunitat per a reflexionar sobre com afecta a la nostra salut l’ús excessiu del transport motoritzat. Per una banda, la contaminació atmosfèrica i la congestió que generen tenen un impacte negatiu sobre els sistemes respiratori i cardiovascular i, per una altra, propicien el sedentarisme i la inactivitat física.

Poden trobar més informació a través de la web que el Departament de Territori i Sostenibilitat ha habilitat i a través de la web a nivell europeu.

 

Vídeo de presentació de la SEM 2020

 

X