Select Page

Es van repassar els diferents temes que afecten al sector del transport de viatgers per carretera i també es va fer balanç del 2018.

 

Els membres del Comitè Executiu de FECAV van celebrar, el passat dimarts 11 de desembre, la darrera reunió de l’any. En aquesta ocasió, el Comitè Executiu va tenir lloc a les instal·lacions d’Indcar, a Arbúcies (Girona), per invitació d’aquesta empresa. A la reunió es van repassar els diferents temes que afecten al sector del transport de viatgers per carretera i també es va fer balanç del 2018.

Posteriorment, es van sumar a la reunió el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa, així com el Sots-director general de Transport Públic i Mobilitat, Benjamí Cubillo, i el Sots-director General d’Ordenació del Transport i Desenvolupament Sectorial, Josep Maria Fortuny.

Tot seguit, els membres de l’administració i de FECAV van visitar les instal·lacions de la fàbrica d’Indcar. Aquesta empresa, fundada a Arbúcies l’any 1888, està especialitzada en el disseny i fabricació de minibusos. Compta amb 300 treballadors que produeixen uns 450 vehicles a l’any, dels quals s’exporten la majoria.

 

Visita Indcar

Fotos: Indcar

X