Select Page

setembre, 2018

26sepalldayalldayCURSA DE TRANSPORTS CAMP DE TARRAGONA

Mg==

Detalls de l'esdeveniment

Per 8è any consecutiu, l’ATM del Camp de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) coordinen la cursa interurbana de transports; un esdeveniment de la Setmana Europea de la Mobilitat que serveix per comparar els temps de viatge, el cost econòmic i les emissions del cotxe, el transport públic i altres transports.

Participar és molt fàcil! Només cal que un mínim de dues persones es posin d’acord per sortir de l’ajuntament del seu municipi (o un altre punt singular) per dirigir-se a la plaça de la Font 1 de Tarragona, una cotxe, i l’altra en transport públic, el matí del proper dimecres 26 de setembre. L’organització us ajudarà a trobar la millor hora segons l’oferta de transport públic. El tret de sortida es farà via mòbil a un dels participants.  Tots els participants podran instal·lar-se una aplicació que permet seguir el seu recorregut i comprovar que fan la ruta proposada. Aquesta aplicació no dóna dades personals sobre el mòbil, únicament el posicionament, i es pot desinstal·lar còmodament un cop acabada la prova.

PREMI. Els participants seran obsequiats amb una T10 amb el nombre de zones corresponent al seu origen i un petit refrigeri a l’arribada.

Data: 26 de setembre de 2018

Horari: 8:00

Organitza: ATM Camp de Tarragona, Generalitat de Catalunya i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP)

Lloc: plaça de la Font 1, Tarragona

Inscripcions: a través de la web.

Temps

Tot el dia (Dimecres)

Ubicació

plaça de la Font 1, Tarragona

Organitzador

ATM Camp de Tarragona, Generalitat de Catalunya i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP)

X