Select Page

El passat 2 de desembre es van implantar tres rutes de transport a la demanda a la comarca.

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat va posar en marxa el passat 2 de desembre de 2019 el servei de Transport Públic a la Demanda (TAD) a la comarca del Pla de l’Estany. Aquest nou servei s’implanta en zones amb dispersió territorial on no hi ha servei de transport públic regular i permet els usuaris utilitzar un mitjà de transport amb una reserva prèvia. El servei està dissenyat per optimitzar la ruta en base als usuaris que reserven el transport, evitant així recorreguts i parades i fent més ràpid el trajecte.

El TAD del Pla de l’Estany compta amb tres rutes: Banyoles–Sant Miquel–Mieres, Banyoles–Vilademuls–Vilavenut i Banyoles–Can Puig–Banyoles, connectant en total 12 nuclis població i donant servei a uns 2.500 habitants, sense comptar la ciutat de Banyoles.

Aquest servei ja està en funcionament des del 14 d’octubre del 2019 a la comarca del Gironès. Al Pla de l’Estany el transport també es pot reservar a través d’una aplicació mòbil, que, així mateix, permet gestionar altres tràmits.

 

Foto: Departament de Territori i Sostenibilitat

X