Select Page

Coincidint amb l’inici del curs escolar s’adapta i s’amplia l’oferta de diverses línies.

 

Coincidint amb l’inici d’aquest curs escolar es reforcen diversos serveis de bus que donen servei al Berguedà i al Bages per tal de millorar les necessitats de mobilitat dels estudiants d’aquestes dues comarques que es desplacen a estudiar a la Universitat de Vic i al Campus UAB.

 

Berga – Gironella – Prats de Lluçanès – Olost – Universitat de Vic

Per tal de facilitar l’accés des del Berguedà a la Universitat de Vic des del 9 de setembre es va millorar i adaptar l’oferta actual de la línia Berga – Gironella – Prats de Lluçanès – Olost – Vic. Els nous horaris permeten accedir de forma directa a Vic a les 7.45 h, coincidint amb l’inici de les hores lectives, així com tornar a les 12.00 h, 15.00 h i 19.15 h.

 

Nova línia Berga – Campus UAB

Per tal de permetre l’accés en transport públic des del Berguedà al Campus de la UAB, el 9 de setembre es va crear una nova línia amb una arribada abans de les 8.00 h i dues tornades en horari de tarda: a les 14.30 h i a les 19.00 h. Aquesta línia també permet una comunicació directa amb el Campus de la UAB per a poblacions del Bages com Navàs, Balsareny i Sallent.

La nova línia també permet reforçar el servei entre Berga i Barcelona i es realitzarà tots els dies lectius del curs universitari.

 

Cicles formatius – IES Alt Berguedà (Bagà) – Manresa

El 12 de setembre es millorarà l’accés a l’IES de Bagà, a l’Alt Berguedà. Concretament es crearà una nova expedició amb sortida de Berga a les 7.45 h i arribada a Bagà a les 8.15 h i una sortida de Bagà a les 8.30 h i arribada a les 9.05 h altre cop a Berga, els dies lectius del curs escolar.

 

X