Select Page
  • Es quadruplica l’assignació de mascaretes a les empreses de transport en autobús amb autorització VD.

 

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha repartit 2,2 milions de mascaretes més a les empreses del sector del transport terrestre. Aquesta quantitat es suma al 1,1 milions de mascaretes que s’han repartit les darreres setmanes, arribant a un total de 3,3 milions.  

En aquesta ocasió es quadruplica l’assignació de mascaretes pel que fa a les empreses de transport de viatgers per carretera que estan autoritzades per a realitzar transport públic de viatgers en autobús amb autorització VD. Mentre que en l’anterior repartiment se’ls va assignar una mascareta per cada vehicle inscrit a l’autorització, ara se n’assignen quatre per vehicle.

Pel que fa als serveis de transport terrestre de viatgers urbà de caràcter públic de competència autonòmica o local, en el nou repartiment es duplica l’assignació, passant de dues mascaretes per conductor i personal auxiliar a quatre mascaretes.

Per al lliurament es torna a fer servir la xarxa d’oficines de Correus. Els destinataris, com en l’anterior repartiment, no han de fer cap tràmit ni sol·licitud. Simplement han de consultar l’oficina de Correus a la qual poden retirar les mascaretes assignades a la pàgina web del Ministeri. Les mascaretes es poden recollir des del dilluns 20 d’abril i fins el dilluns 27 d’abril.

X