Select Page

L’operació s’ha dut a terme a través de la seva filial Transports Generals d’Olesa.

 

El 27 de desembre de 2018 es va formalitzar l’adquisició de la societat Riba Gorina Autocars  per part del grup DIREXIS. L’operació s’ha dut a terme a través de la seva filial Transports Generals d’Olesa, mitjançant l’adquisició de la totalitat de les accions i participacions socials representatives del cent per cent (100%) del capital social de Riba Gorina.

Riba Gorina Autocars es va constituir el 1993 i té la seva seu al municipi de Matadepera (Vallés Occidental). Realitza transport discrecional de viatgers i serveis reiterats, tant per a centres escolars com per a empreses. Compta amb una plantilla de 7 conductors i una flota de 7 vehicles.

Aquesta adquisició suposa un pas més en la línia  d’ampliar i consolidar el grup empresarial DIREXIS, en aquest cas en el sector del transport discrecional. També aporta sinergies importants a Transports Generals d’Olesa, a la que permetrà optimitzar recursos i estructura, i ampliar la seva cartera de clients.

L’operació s’emmarca dins les directrius definides en el Pla estratègic 2016-2020 del grup DIREXIS i permet ampliar l’àmbit d’actuació tant territorial com a nivell d’activitat empresarial obrint noves oportunitats de negoci, mantenint el referent del model d’economia social.

X