Select Page

Substitueix a Pere Padrosa, que ha ocupat el càrrec durant els darrers set anys.

 

El Govern de la Generalitat va nomenar el passat dimarts 10 de desembre a David Saldoni com a nou director general de Transports i Mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat. D’aquesta manera substitueix a Pere Padrosa, que ha ocupat el càrrec durant els darrers set anys, en que ha entès i ha treballat conjuntament amb el sector.  

Nascut a Sallent el 1976, David Saldoni és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i té un postgrau en lideratge i govern local. Ha estat alcalde de Sallent des del 2011 fins el maig d’aquest any. També va ser president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques des del gener de 2018 fins al setembre de 2019.

Saldoni s’ha dedicat a la política municipal des de l’inici de la seva carrera professional. Entre el 1999 i el 2003 va estar al capdavant de la regidoria de Joventut i Comunicació de l’Ajuntament de Sallent. Més tard, del 2003 al 2007, amb el canvi de govern, va passar a ser regidor a l’oposició del mateix Ajuntament. Del 2007 al 2011 va ser tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones i regidor de Seguretat, Mobilitat, Benestar i Hisenda de Sallent.

Per altra banda, Pere Padrosa deixa el càrrec després de set anys. Nascut a Figueres el 1965, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i té un màster PADE (Programa d’Alta Direcció d’Empreses) per IESE. Des del 1989, ha ocupat diversos càrrecs executius i la presidència del Grup Padrosa, empresa dedicada al transport internacional per carretera, grues de gran tonatge i serveis logístics.

Padrosa també va presidir l’Associació del Transport Internacional per Carretera (Astic) des del 2000 fins el 2012 i va ser vicepresident de l’IRU (International Road Union). A més, va formar part de la junta directiva de la CEOE entre 2008 i 2010, entre altres càrrecs.

 

Foto: Ajuntament de Sallent

X