Select Page
  • Es tracta de línies que han experimentat un augment de la demanda l’any 2019.

 

Millores al transport públic en bus d’altes prestacions a diferents poblacions del Vallès. Des del 2 de març s’incorporen més expedicions a les línies e7 (Vall del Tenes – Barcelona), e9 (Caldes de Montbui – Barcelona), e10 (Sentmenat – Barcelona) i e21 (Mollet del Vallès – Barcelona).

 
(e7) Vall del Tenes – Barcelona

De dilluns a divendres feiners es creen vuit noves expedicions d’anada des de Bigues i Riells. També dues des de Parets del Vallès i 11 noves expedicions de tornada des de Barcelona. D’aquesta manera es passa a tenir una freqüència mitjana de 30 minuts.

Per altra banda, també es millora l’oferta dels caps de setmana i festius, amb tres noves expedicions tant d’anada com de tornada.

Aquesta línia va transportar 296.111 viatgers l’any 2019, que suposa un increment del 13,58% respecte l’any anterior.               

 
(e9) Caldes de Montbui – Palau-solità i Plegamans – Barcelona

De dilluns a divendres feiners es creen sis noves expedicions d’anada  i vuit de tornada. De dilluns a divendres del mes d’agost, hi haurà dues noves expedicions d’anada i una de tornada. I els dissabtes feiners, una més d’anada i una més de tornada.

Aquesta línia va transportar 564.453 viatgers l’any 2019, que suposa un increment del 3% respecte l’any anterior.               

 

(e10) Sentmenat – Polinyà – Santa Perpètua de Mogoda – Barcelona

Es reforça el servei en hora punta, de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost. Concretament, es creen quatre noves expedicions per sentit.

Aquesta línia va transportar 506.664 viatgers l’any 2019, que suposa un increment del 4,18% respecte l’any anterior.

 

(e21) Mollet del Vallès – Barcelona

De dilluns a divendres feiners, excepte l’agost, es creen 12 noves expedicions per sentit, assolint una freqüència mitjana de 20 minuts entre Mollet i Barcelona, tant d’anada com de tornada.

Aquesta línia va transportar 685.617 viatgers l’any 2019, que suposa un increment del 4,64% respecte l’any anterior.

X