ACTES

Bicicletada i Festa de la Bicicleta

Afectacions amb motiu de la celebració de la Bicicletada i Festa de la Bicicleta a Barcelona, el dia 11 de juny.   Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Festival Primavera Sound

Afectacions amb motiu de la celebració del Festival Primavera Sound a Barcelona, del 31 de maig al 04 de juny.   Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Cursa Diagonal DIR

Afectacions amb motiu de la celebració de la Cursa Diagonal DIR a Barcelona, el dia 21 de maig.   Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Cursa El Corte Inglés

Afectacions amb motiu de la celebració de la Cursa El Corte Inglés a Barcelona, el dia 7 de maig.   Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Saló Automòbil i Moto Barcelona

Afectacions amb motiu de la celebració del Saló de l'Automòbil i Moto de Barcelona, de l'11 al 21 de maig.   Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Diada de Sant Jordi

Afectacions amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi a Barcelona, el dia 23 d'abril. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Fira d’Abril 2023

Afectacions amb motiu de la celebració de la Fira d'Abril de Barcelona, del 21 d'abril a l'1 de maig.   Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Cursa Salomon Run

Afectacions amb motiu de la celebració de la cursa Salomon Run de Barcelona, el dia 16 d'abril.   Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Volta ciclista a Catalunya

Afectacions amb motiu de la celebració de la volta ciclista a Catalunya, el dia 26 de març.   Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Marató de Barcelona

Afectacions amb motiu de la celebració de la marató de Barcelona, el dia 19 de març.   Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

X