ACTES

Festival Llum BCN 2023

Afectacions amb motiu de la celebració del Festival Llum BCN 2023 del 03 al 05 de febrer. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Cavalcada Tres Tombs de Sant Antoni

Afectacions amb motiu de la celebració de la Cavalcada Tres Tombs de Sant Antoni el dia 21 de gener. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Cavalcada Tres Tombs de Sant Andreu

Afectacions amb motiu de la celebració de la Cavalcada Tres Tombs de Sant Andreu el dia 15 de gener. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Cavalcada 2023

Afectacions amb motiu de la celebració de la Cavalcada el dia 05 de gener. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Cursa dels Nassos

Afectacions amb motiu de la celebració de la Cursa dels Nassos el dia 31 de desembre. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.     

Cursa CEC – Collserola

Afectacions amb motiu de la celebració de la Cursa CEC Collserola el dia 18 de desembre. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.    

Barcelona Trail Races

Afectacions amb motiu de la celebració de la Barcelona Trail Race el dia 19 de novembre. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.    

Cros popular de Sants

Afectacions amb motiu de la celebració del Cros popular de Sants el dia 13 de novembre. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.      

Cursa de la Dona

Afectacions amb motiu de la celebració de la cursa de la Dona el dia 06 de novembre. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.      

Cursa de Montjuïc

Afectacions amb motiu de la celebració de la cursa de Montjuïc el dia 01 de novembre. Podeu consultar tota la informació a través de l'enllaç.      

X