Select Page

ACTES

Cursa CEC PER COLLSEROLA

El día 15 de desembre es celebra a Barcelona la Cursa CER per Collserola. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Cavalcada Pare Noel

El diumenge 15 de desembre es celebra a Barcelona la Cavalcada Pare Noel. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

CURSA DE BOMBERS

El diumenge 1 de desembre es celebra a Barcelona la Cursa de Bombers. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Gran Premi Jean Bouin

El día 24 de novembre es celebra a Barcelona el Gran Premi Jean Bouin. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Pedalada Barcelona – Sitges

El día 17 de novembre es celebra la Pedalada Barcelona - Sitges. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Cursa de la Dona

El día 17 de novembre es celebra a Barcelona la Cursa de la Dona. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

EXPOelèctric Fórmula-e

Els díes 2 i 3 de novembre es celebra a Barcelona la EXPOelèctric Fórmula-e. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Cursa de l’Amistat

El día 1 de novembre es celebra a Barcelona la Cursa de l'Amistat. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

X