Select Page

ACTES

Cursa de la Dona

Afectacions amb motiu de la Cursa de la Dona de Barcelona el dia 21 de novembre. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Marató de Barcelona

Afectacions amb motiu de la Marató de Barcelona el dia 7 de novembre. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Cursa de Bombers

Afectacions amb motiu de la Cursa de Bombers de Barcelona el dia 24 d'octubre. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Mitja Marató

Afectacions amb motiu de la Mitja Marató de Barcelona el dia 17 d'octubre. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Manifestacions 12 d’octubre.

Afectacions amb motiu de la Manifestacions 12 d'octubre. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Cursa de la Mercè

Afectacions amb motiu de la Cursa de la Mercè que es celebrarà el dia 19 de setembre. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Manifestació ANC

Afectacions amb motiu de la Manisfestació de la Assemblea Nacional Catalunya (ANC) que es celebrarà el dia 11 de setembre. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Festa Major de Sants

Afectacions amb motiu de la Festa Major de Sants que es celebrarà del 24 al 28 d'agost.. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Concentració COPTUR

Afectacions diumenge 9 de maig amb motiu de la Concentracio COPTUR. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

Cros Popular de Sants

Afectacions diumenge 9 de maig amb motiu del Cros Popular de Sants. Poden consultar tota la informació a través de l'enllaç.       

X