Select Page

Els treballs, amb un pressupost de 300.000 euros, han consistit en la pavimentació de les andanes.

 

El dilluns 2 de setembre van obrir les andanes de l’estació d’autobusos de Sabadell perquè els vehicles hi tornessin a accedir i es va recuperar la normalitat en aquesta infraestructura. Les obres de millora, que van requerir el tancament de l’estació des del 26 de juny, han consistit en una nova pavimentació de la platja d’andanes, la reposició d’elements de drenatge i l’actualització de la senyalització. Aquestes actuacions, amb un pressupost de 300.000 euros, permetran afavorir el servei de transport i el confort de les persones usuàries.

Les obres a l’estació de Sabadell s’emmarquen en les actuacions que el Departament de Territori i Sostenibilitat ha impulsat a 15 terminals d’autobusos i parades arreu de Catalunya, que sumen una inversió d’1,9 milions d’euros. Inclou millores com la reforma de marquesines, la renovació de paviments, l’actualització d’instal·lacions i els treballs d’urbanització.

Altres estacions on s’actuarà són la de la Seu d’Urgell, Olot, Igualada, Torroella de Montgrí, Tortosa, Amposta, Blanes, Valls, Tossa de Mar, Reus, Tarragona, Vic i a diverses parades a Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Pallerols.

 

Comença la renovació de la coberta de l’estació d’autobusos de Valls

El dia 5 de setembre van començar les obres de renovació de la coberta de l’estació d’autobusos de Valls. Concretament es renovaran totes les planxes de metacrilat de la coberta després que algunes quedessin malmeses a l’octubre de 2017 a causa d’una forta ràfega de vent.

Segons ha anunciat l’Ajuntament de Valls, durant les hores de treball la circulació als vehicles romandrà tancada deixant únicament pas alternatiu als autobusos. Així doncs, el carrer Mare Güell quedarà tancat de les vuit del matí fins a la una del migdia, i de les dues fins a les sis. Els accessos als carrers Vapor de Maó, Santa Teresa i Francesc Català Roca es faran des del carrer Germans Sant Gabriel i la sortida només pel mateix carrer Anselm Clavé. Està previst que les obres finalitzin el dia 12 de setembre.

X