Select Page

L’obra té un pressupost d’1 milió d’euros i està previst que s’iniciï a la tardor.

 

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha licitat les obres per a la construcció d’una nova estació d’autobusos a la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà). Els treballs de l’obra, que té un import d’1 milió d’euros, començaran la tardor d’aquest any i es preveu que tindran una durada de sis mesos. La infraestructura tindrà una gran marquesina, amb un petit edifici amb serveis, i quatre andanes. A l’exterior s’habilitarà un aparcament de cotxes.

Amb la nova estació es busca assolir un doble objectiu. D’una banda, millorar el confort dels usuaris dels autobusos durant el temps d’espera, generant us espai accessible i modern. Per altra banda, amb el canvi d’ubicació de l’estació, més a les afores, es descongestionarà el centre del municipi.  A més, s’ha escollit la ubicació de l’estació per tal que estigui ben connectada amb la xarxa de carreteres supramunicipal.

La Generalitat de Catalunya segueix amb la modernització i ampliació de la xarxa d’estacions d’autobusos. Recentment, també a impulsat construcció o modernització de les estacions d’Amposta, Girona i Mollerussa.

X