Select Page

FECAV ha elaborat un mapa del transport regular en autobús, que ha presentat coincidint amb el Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics

 

Representar en un mapa totes les línies regulars d’autobús de Catalunya és una missió gairebé impossible pel gran nombre de rutes que existeixen. Malgrat el repte que suposa, això no ha impedit que FECAV hagi elaborat un mapa on en fa una representació. En aquest cas, s’ha optat per incloure únicament les concessions de la Generalitat de Catalunya i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona operades per empreses associades a FECAV. A més, el mapa també inclou els logotips d’aquestes empreses. FECAV engloba al 96% de les empreses concessionàries de rutes de la Generalitat de Catalunya i el 60% de les línies de gestió indirecta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El president de FECAV, José Maria Chavarría, ha destacat que “aquest mapa serveix per donar a conèixer una de les virtuts més importants del transport en autobús: la seva capil·laritat i contribució a garantir el dret a la mobilitat universal i de qualitat.”  Amb l’acció també es contribueix a la  promoció del transport públic entre la ciutadania, posant en valor el transport col·lectiu en autobús.  

El mapa s’ha presentat en el context de l’exposició de busos antics de la 9ª edició del Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics, que s’ha celebrat a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona els dies 9 i 10 de juny. Les més de 12.000 persones que es calcula que hi han assistit, han pogut veure el mapa en una lona de gran format exposada a l’espai reservat de FECAV a la fira. A més també s’han repartir mapes de butxaca entre els assistents i s’ha informat sobre què és FECAV i el seu paper en el sector a Catalunya.  

Per a descarregar el mapa en alta resolució podeu clicar aquí.

 

X