Select Page

La ponència central ha anat a càrrec de Francisco M. López, expert en eficiència comercial i pricing.

 

FECAV ha celebrat avui la conferència “Descobrint marge, recollint benefici”, a càrrec de Francisco M.  López, consultor, formador i expert en eficiència comercial i pricing. López també és el creador de la metodologia Rando- MMC  i gerent de l’empresa amb el mateix nom.

La conferència ha tingut per objectiu presentar una metodologia basada en maximitzar el marge que, segons Francisco M. López, “ajuda a les empreses a recuperar els beneficis, sense entrar en guerres de preus, ni descomptes que sempre condueixen a pèrdues”. A la ponència el consultor ha explicat el significat del marge i com calcular-lo, què representa i com afecta a tots els departaments de l’empresa. Aquesta metodologia de càlcul ja l’apliquen, amb èxit, corporacions de diversos sectors, com es va mostrar al programa Valor Afegit de TV3.

José María Chavarría, president de FECAV, ha manifestat que “és molt positiu que les empreses de transport de viatgers per carretera es formin i participin en jornades com aquestes, amb l’objectiu d’optimitzar la seva operativa, maximitzar els seus beneficis i seguir creixent, ja que representen un sector clau de l’economia”. També ha posat en valor que FECAV ofereixi eines per millorar la formació dels seus associats a través de sessions com la d’avui.   

En la jornada hi han participat representants d’un gran nombre d’empreses de la federació, especialment d’aquelles dedicades al transport discrecional, que no s’han volgut perdre l’oportunitat de formar-se en estratègies per millorar la seva capacitat de generar beneficis.

X